Ugrás a tartalomhoz
József Attila Színház József Attila Színház

Umelec


Judit Stahl

Judit Stahl

Műsorvezető, szerkesztő, rendező, szakácskönyvíró.

Középiskolai tanulmányait az ELTE Apáczai Csere János Gyakorló Gimnázium és Kollégiumában végezte, biológia-kémia tagozaton. A középiskola után a Színház- és Filmművészeti Főiskola rendezői szakát végezte el 1988–1992 között, miközben párhuzamosan cukrász szakképesítést szerzett a Gundel Károly Vendéglátóipari Technikumban. Képernyős ismereteket Kepes Andrástól
tanult.

1989–1994…

 Viac

Aktuálne programy


Nenašiel sa žiaden aktuálny program.

Műsorvezető, szerkesztő, rendező, szakácskönyvíró.

Középiskolai tanulmányait az ELTE Apáczai Csere János Gyakorló Gimnázium és Kollégiumában végezte, biológia-kémia tagozaton. A középiskola után a Színház- és Filmművészeti Főiskola rendezői szakát végezte el 1988–1992 között, miközben párhuzamosan cukrász szakképesítést szerzett a Gundel Károly Vendéglátóipari Technikumban. Képernyős ismereteket Kepes Andrástól
tanult.

1989–1994 között a  Magyar Televízió szerkesztő-riportere, 1997–2002 között a TV2 szerkesztő-műsorvezetője volt. 2004 óta a Lettero Kiadó (korábban Kulinária Kiadó) tulajdonosa.

Meghatározó arca a magyar gasztronómiának: szakácskönyvei több, mint 850 000 példányban keltek el, az általa kiadott Stahl Magazin (2009-2017) azegyik legnépszerűbb női újság lett. 2015-ben a Forbes őt választotta a 8. legbefolyásosabb magyar nőnek az üzleti életben. Jelenleg Berlinben és Budapesten él.

Műsorai:
Tények (1997–2002)
Jó estét, Magyarország! (1997-2002)
Páratlan (2000)
Micukó (2003)
Stahl konyhája (2003–2021)

FLÓDNI - improvizációs gasztroszínház

FLÓDNI - improvizációs gasztroszínház

Szegedi Nemzeti Színház
  • Autor
Ismerős? Vendég: Stahl Judit

Ismerős? Vendég: Stahl Judit

Őrmezei Közösségi Ház
  • Meghívott vendég

Ponuky


Upozornenie! Časový limit na nákup čoskoro vyprší!
odhadovaný zostávajúci čas:
00:00

položka/y v košíku

celkom:


Váš časový limit na nákup vypršal. Prosím, znova vložte vstupenky do košíka.