Ugrás a tartalomhoz
József Attila Színház József Attila Színház

Program


IRKA IRodalmi KÁvéház Spilák Klára beszélget Hamvai Kornéllal és Gazdag Tiborral

IRKA IRodalmi KÁvéház Spilák Klára beszélget Hamvai Kornéllal és Gazdag Tiborral

IRKA IRodalmi KÁvéház a 2018/2019-es évadban
Ez alkalommal Hamvai Kornéllal beszélget Spilák Klára.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 10. hétfő, 18:00

A havi két alkalommal megrendezésre kerülő IRKA három téma mentén kínál olyan változatos programokat, amelyek nemcsak színházunkhoz és művészeinkhez hozza közelebb a nézőt, de a kultúra különböző ágazatai között is igyekszik hidat képezni.

Tartalmas és izgalmas beszélgetésekkel szeretnénk bemutatni korunk nagy szerzőit, munkásságukat, sőt egy-egy apró történet erejéig magánéletüket is. Spilák Klára közreműködésével nézőink olyan írókkal, költőkkel találkozhatnak majd, akiknek írásait már számos helyen színpadra állították (Egressy Zoltán, Háy János, Parti Nagy Lajos, Péterfy-Novák Éva, Szabó Borbála, Závada Pál).

Az IRKA szeretne lehetőséget adni színházunk művészeinek arra, hogy önálló estjeikkel új vagy kevésbé ismert oldalukat is megmutathassák. A programsorozat harmadik állomásaként olyan hétköznapi kérdéseket boncolgatunk majd a kortárs irodalom segítségével, ami mindnyájunkat foglalkoztat.

Ajánlatunk


A londoni premier évében, 1983-ban elnyerte a legjobb új musicalnek járó Laurence Olivier-díjat. Ezzel vette kezdetét a darab 24 évig tartó töretlen sikere: a Vértestvérek a West End történetének harmadik leghosszabb ideig futó musicalje. A neves brit szerző, Willy Russell zenés művét a József Attila Színház Nagyszínpadán láthatja a közönség, Lengyel Ferenc rendezésében.

Heltai önleleplező, zseniális humorral mutat görbe tükröt a képmutatás és az emberi játszmák elé.

Ajánló


A Száll a kakukk fészkére a bele nem törődés, a bolondos anarchia bibliája, melynek köszönhetően Ken Kesey regényíró a beat-nemzedék…

A többszörösen Oscar-díjas filmdráma színpadi feldolgozása Fila Balázs és Mucsi Zoltán főszereplésével látható.

Szellemes, érzékeny mese az emberi kapcsolatokról. Elegánsan konzervatív és mégis tele modern fordulatokkal, gondolatokkal: egy előadás, amely igazán emlékezetes színházi…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!