Ugrás a tartalomhoz
József Attila Színház József Attila Színház

művész


J. Simon Aranka

J. Simon Aranka

Született: 1955.07.31.

Író

Kaposvárott születtem 1955. július 31-én. Kilenc éves koromtól Miskolcon élek, így ezt a várost tekintem szűkebb pátriámnak. Ekkortájt írtam az első verseket, rövid történeteket. 16-19 évesen  versekben tudtam magam leginkább kifejezni, s tartott ez   egészen addig, amíg meg nem születtek a gyermekeim. A család és a…

 Tovább

Aktuális programok


Jelenleg nincs futó program!

Író

Kaposvárott születtem 1955. július 31-én. Kilenc éves koromtól Miskolcon élek, így ezt a várost tekintem szűkebb pátriámnak. Ekkortájt írtam az első verseket, rövid történeteket. 16-19 évesen  versekben tudtam magam leginkább kifejezni, s tartott ez   egészen addig, amíg meg nem születtek a gyermekeim. A család és a munka miatt csaknem minden irodalmi tevékenységem háttérbe szorult, így egy rockopera szövegén, néhány dalszövegen, és versen kívül éveken át nem futotta többre.

Egyszer valaki azt mondta, hogy ha Isten bezár előttünk egy ajtót, kinyit egy másikat. Az én életemben pontosan ez történt. Súlyos betegségem miatt abba kellett hagynom a tanítást, de ugyanez a betegség tette lehetővé számomra, hogy visszatérjek az íráshoz. 2006-tól írok rendszeresen. 

Alkotói indíttatásaimat leginkább a prózában tudom megvalósítani. Szeretek egyszerű, mindenki számára érthető novellákat írni. A magyar nyelv szépségének megőrzését, művelését egyik legfőbb feladatomnak tekintem. 

Regényeket is írok, nem a konkrét értelemben vett szépirodalom műfajában, hanem népszerű, szórakoztató formában, de igényes magyar nyelven, mert az átlagolvasót szeretném megszólítani úgy, hogy az általuk olvasott formába öntöm az üzenetet, a mondanivalót, amit fontosnak tartok átadni.

Csak egy kis pánik - krimi komédia

Csak egy kis pánik - krimi komédia

Esztrád Színház Közműv. és Közhasz.Kult. Egyesület
  • Író

Ajánlataink


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!